LUKA HRVATIĆ

Portfolio

Snimanjem i montažom bavim se 4 godine, krenuvši od male GoPro kamerice došao sam do profesionalne opreme za snimanje sa tla, ali i iz zraka. Neki od mojih najpopularnijih radova:

Poreč Rally 2016 - Sniman sa prvim hrvatskim rally timom, višestrukim prvacima u namjeri promoviranja novog auta

Frisbee Trick Shots 2016 - svake godine u Pitomači snimamo trikove s frizbijem, ovogodišnji prikaz našeg znanja o tome, sa elementima prekrasne prirode koja okružuje to mjesto.


Druga Prilika - Kratkometražni film režisirao i producirao samostalno.

Vinko Evačić #81 - Promotivni video u suradnji s mnogim sponzorima za višestrukog hrvatskog motokros prvaka, Vinka Evačića.


Kayak Fishing - Promotivni video za tvrtku RTM u suradnji s "DP tuning" u naumu promoviranja novog načina pecanja iz kajaka, video završio na francuskim stranicama i natjecanjima iz tog dijela sporta.


Mostar i Međugorje - kratki film o gradovima, snimljen u 2 nepuna dana, uz pomoć prijatelja iz tog dijela koji me prate na YouTubu.Motocross Gornja Petrička - video sniman za braću blizance koji su u tom sportu od malena, više od 30 godina.


Predstavljanje Peugeot 208 R5 T16 Rally auta za 2017 sezonu u Molo Opatija i testiranje na stazi.Motocross utrka na Karasovom Brijegu u Kozarevcu.


Adria drift series u splitu RD3.


POVRATAK U PRIRODU | PP Papuk, Jankovac 2017.


FEEL THE DRIFT | Adria Drift Series 2017.

Luka "5253" Hrvatić, 2017.


Stranicu izradio: Chempo